Aluminium

Wiconal biedt een uitgebreid assortiment van aluminium ramen, deuren, kozijnen, schuifpuien en gevels.

Onze aluminium producten

CS 68

CS 68 is een universeel raamsysteem met goede prestaties op het gebied van stabiliteit, thermische isolatie en veiligheid. Het systeem is in verschillende stijlen beschikbaar: functioneel, renaissance, softline en verborgen vleugel. Zo is er altijd een stijl die perfect past bij uw gebouw.

CS 77

CS 77 is een hoogisolerend raamsysteem dat voldoet aan de huidige eisen op het gebied van isolatie, stabiliteit en veiligheid. Met dit systeem kunnen ramen gerealiseerd worden met een isolatiewaarde (Uf) lager dan 1.2 W/m²K.

SL 38

SL 38 is een aluminium raam- en deursysteem dat niet alleen ultraslank is, maar ook voldoet aan de moderne thermische prestaties op gebied van isolatie, wind- en waterdichtheid. Bovendien biedt het systeem de mogelijkheid voor toepassing van drievoudige beglazing. De strakke uitstraling past uitstekend bij renovatieprojecten als vervanging van stalen ramen en ook in nieuwbouw levert SL 38 een belangrijke bijdrage aan de detaillering van een gebouw.

CF 68

CF 68 is een aluminium vouwsysteem waarmee buiten en binnen letterlijk een kunnen worden. Het systeem kan zowel naar binnen als naar buiten geopend kunnen. De deuren vouwen zich letterlijk op naar links of naar rechts. Zo ontstaat een naadloze overgang tussen de verschillende ruimtes. U kiest wat het beste past bij uw ontwerp.

CF 77

Concept Folding ® 77 combineert een hoge isolatie en comfort met maximale transparantie en esthetiek. Dit vouwdeur systeem optimaliseert uw manier van leven door buiten en binnen met elkaar te verbinden met een minimum ruimtegebruik. Dit high performance systeem biedt verschillende openingsmogelijkheden, zowel naar binnen als naar buiten toe om aan alle mogelijke eisen te voldoen. Naast de standaard scharnierende elementen kan CF 77 geleverd worden met het zogenaamde voordeur principe, waarbij het eerste deel wordt gebruikt als een ingangsdeur zonder de andere vouwdelen te gebruiken.

CP 130

Het schuif- en hefschuifsysteem CP 130 combineert een groot aantal mogelijkheden met uitstekende prestaties. Het systeem is niet alleen functioneel. De prestaties op gebied van isolatie, geluid, water- en winddichtheid voldoen aan de strengste Europese standaards. Het systeem biedt een economische en esthetische oplossing met een slanke middenstijl en onderdorpel. De isolatiewaarde en de mogelijkheid om dikker glas toe te passen met een gewicht tot 300 kg onderstrepen de eigentijdse eigenschappen van CP 130. Schuifsysteem CP130 voldoet aan inbraakwerenheidsklasse 2.

CP 155

CP 155 is een thermisch onderbroken schuifsysteem dat een maximaal vleugelgewicht van 400 kg kan dragen. Elke vleugel van het raam kan tot 3 meter hoog zijn. CP 155-HI behaalt zelfs zo’n goede thermische prestaties, dat deze variant perfect te gebruiken is in de passiefbouw.

CW 50

CW 50 is een systeem voor gevels en daken dat, dankzij de minimale aanwezigheid van profielen, een maximum aan lichtinval biedt en daarenboven een onbeperkte creatieve vrijheid mogelijk maakt. Het systeem is verkrijgbaar in verschillende opties, waarbinnen nog tal van buitenafwerkingen mogelijk zijn. Alle combinaties van verticale en hellende vlakken en de integratie van alle types vleugels worden mogelijk dankzij een uitgebreid gamma.

CW 60

CW 60 is een thermisch geïsoleerd gordijngevelsysteem voor robuuste constructies met grote glasoppervlaktes. De draagprofielen hebben hoge inertiewaarden, waardoor de CW 60 uiterst geschikt is voor hellende, verticale of gebogen constructies. CW 60 kan glazen panelen tot een gewicht van 450 kg dragen dankzij zijn intelligent ontworpen versterkte profielen. De integratie van driedubbel glas behoort tot de opties.

Heb je vragen over de mogelijkheden of onze producten?